Registriraj se!

Već si korisnik? Prijavi se!

Rehabilitacija Nova

Adresa

Ulica Kralja Zvonimira 78
Zagreb

Djelatnosti

 • Ortoped i traumatolog
 • Fizijatar
 • O ustanovi

  Današnji tempo života traži brza i efikasna rješenja za saniranje zdravstvenih tegoba. Vođeni tom spoznajom otvorili smo novi ekskluzivni rehabilitacijski centar NOVA. Rehabilitacija NOVA je mjesto koje je koncipirano na način da ponudi najkompletniju rehabilitacijsku uslugu na jednom mjestu. Centar je u potpunosti opremljen najsuvremenijom medicinskom opremom, kako bi rehabilitacijske metode imale najbolji i najbrži učinak.

  Osim kompletne fizikalne terapije i rehabilitacije, u centru nudimo specijalističke preglede (fizijatra, ortopeda ), fizioterapeutske preglede, najmoderniju izokinetičku dijagnostiku i terapiju ISOMED 2000, terapiju fokusiranim udarnim valom, vježbanje na LPG Huber-u, trakciju kralješnice te programe rehabilitacije i preventive za sportaše, rekreativce i sve građane koji teže dobrom zdravlju i boljoj kvaliteti življenja.

  Naš centar objedinjuje kompletnu individualnu medicinsku uslugu na jednom mjestu: od pregleda, dijagnostike, širokog spektra fizikalne terapije i rehabilitacije, završno sa edukacijom, vođeno do krajnjeg oporavka i osposobljavanja za svakodnevnicu.

  Na pregled ortopeda se može naručiti preko uputnice HZZO-a. Rehabilitacija Nova je ugovorna ustanova sekundarne zdravstvene zaštite za 2015. godinu.

  Ožujak 2017
  Rezerviraj termin
  Uto Sri Čet Pet Sub Ned Pon

  Ortoped i traumatolog

  dr. Ziad Aboud, spec.ortopedije i traumatologije
  Ocjena:

  Ulica Kralja Zvonimira 78
  Zagreb

  Naruči se
  Doktorovi termini nisu dostupni.

  Kontaktiraj nas na mail anita@dodo.hr u vezi odabira termina. Tvoj DODO.

  Fizijatar

  dr. Marijana Sokolić, spec. fizijatar
  Ocjena:

  Ulica Kralja Zvonimira 78
  Zagreb

  Naruči se
  Doktorovi termini nisu dostupni.

  Kontaktiraj nas na mail anita@dodo.hr u vezi odabira termina. Tvoj DODO.