Registriraj se!

Već si korisnik? Prijavi se!

Pravila o privatnosti

OPĆENITO VEZANO UZ IZJAVU

Ova Izjava o povjerljivosti podataka (dalje u tekstu: Izjava) odnosi se na povjerljivost podataka koji su korištenjem Internetske stranice Dodo – dobri doktori (dalje u tekstu: Dodo) od strane korisnika, prikupljeni i pohranjeni u bazama podataka.
Korištenjem stranice, usluga i/ili registriranjem kod nas, prihvaćate pravila i politiku podvučenu u ovim Pravilima o privatnosti i pristajete da ćemo pratiti, sakupljati, koristiti i dijeliti vaše informacije. Ukoliko se registrirate ili otvarate račun ili koristite naše usluge u ime drugog pojedinca ili drugog subjekta, Vi potvđujete da ste ovlašteni od strane pojedinca ili subjekta na prihvaćanje Pravila o privatnosti u njihovo ime.
Pažljivo pročitajte ovu Izjavu kako biste lakše razumjeli koje informacije prikupljamo od vas i kako ih koristimo.
Vaše korištenje naših usluga je nadgledano od strane Pravila o privatnosti i Uvjeta korištenja.

PROMJENE POVJERLJIVOSTI PODATAKA

Zadržavamo diskrecijsko pravo da ovu Izjavu možemo izmijeniti te da tako izmijenjena Izjava postaje važeći odmah po objavi istog na internetskim stranicama .
Nastavak Vašeg korištenja ove Internetske stranice nakon izmjena, podrazumijeva da prihvaćate sve uvjete tako izmijenjene Izjave. Stoga savjetujemo korisnike da periodično ponovno detaljno pročitaju informacije sadržane u Izjavi, a kako bi bili informirani o eventualnim promjenama.

VRSTE I UPORABA PRIKUPLJENIH INFORMACIJA

Mi prikupljamo dvije vrste informacija o Korisnicima naše Internetske stranice: osobne informacije te neosobne informacije.
˝Osobne informacije˝ su informacije koje određuju točno pojedinog korisnika. Prilikom korištenja internetskih stranica možemo Vas za korištenje određene opcije zatražiti određene osobne informacije. Osobne informacije uključuju sljedeće kategorije informacija: (1) kontaktni podaci ( kao što je e-mail, broj telefona i Dodo lozinka); (2) demografski podaci ( kao što je Vaš spol, Vaš datum rođenja i Vaš poštanski broj); (3) osiguravajući podaci ( kao što su osiguravajuća karijera i osiguravajući plan); i (4) medicinski podaci ( kao što su prethodni doktor, stomatolog, ili neki drugi pružatelj medicinskih usluga koje ste koristili i druge medicinske i zdravstvene informacije koje ste voljni podijeliti s nama). Ovisno o vrstama opcija koje želite koristiti na Internetskim stranicama neke informacije su određene kao obavezne, a neke kao dobrovoljne. U slučaju da ne učinite dostupnima obavezne informacije za određenu opciju koja ih zahtijeva, neće vam biti dopušteno korištenje te opcije.
''Neosobne informacije'' koje prikupljamo su sljedeće kategorije informacija: (1) IP adresa; (2) domene poslužitelja; (3) tipovi kompjutera koji ulaze na stranicu; (4) vrste internet pretraživača koji su korišteni za ulaz na stranicu; (5) izvor koji vas je eventualno poslao na našu stranicu; i (6) i druge informacije povezane sa interakcijom između vašeg internet pretraživača i naše stranice.

OBJAVLJIVANJE OSOBNIH INFORMACIJA

Možemo koristiti vaše Osobne informacije da Vam preporučimo određene izvore ili davatelje usluga. Možemo koristi vaše kontaktne informacije da bismo Vam poslali informacije o Dodo ili o našim uslugama te da Vas posjetimo na nadolazeće zakazane termine. Možemo koristiti Vaše demografske podatke, podatke o prometu, osiguravajuće podatke ili medicinske podatke u e-mail-ovima ili preko drugih komunikacijskih medija, prikazujući sadržaj za koji mi smatramo da bi mogao biti Vama interesantan. Dodo može koristiti Vaše osobne informacije da vam se obrati i da dogovori termine sa drugim davateljima usluga u Vaše ime. Mi također možemo koristi Vaše anonimne osobne informacije da bismo pokrenuli ( ili autorilizirali treću stranu da pokrene) statistička istraživanja o zdravstvenim i medicinskim trendovima. Takva istraživanja će koristiti jedino vaše Osobne informacije u anonimne svrhe koje ne mogu biti naknadno povezane sa Vama.
Mi koristimo informacije prikupljene od ovih vrsta usluga da bismo otkrili probleme korištenja, te time omogućili korištenje naše stranice što jednostavnijim. Zabilježbe nikad neće identificirati Vas ili Vaš račun; one samo obilježavaju informacije o anonimnom korisniku.
Čuvamo sve Vaše Osobne informacije sve dok Vi ne zatražite da ih promijenimo ili izbrišemo, no mi i dalje možemo zadržati određene Osobne informacije.

COOKIES

Možemo koristiti male kompjuterske datoteke (Cookies) koje su prebačene na hard disk vašeg kompjutera koje sadrže određene informacije kao što su, ID, preference korisnika, lista stranica koje su posjećene i aktivnosti koje su napravljene tokom korištenja naše stranice, a sve u svrhu tog da unaprijedimo našu stranicu praćenjem vaših navigacijskih navika i da bismo sačuvali neke od vaših referenci. Male kompjuterske datoteke ne dopuštaju našoj stranici da dođe do podataka sa vašeg kompjutera. Po vašoj opciji, trošku i odgovornosti možete blokirati male kompjuterske datoteke ili izbrisati ih sa svog hard diska.
Neki od naših poslovnih partnera koriste male datoteke da bi pokazali Dodo reklame na svojim stranicama na Internetu što proizlazi iz vašeg korištenja usluga. Takve male kompjuterske datoteke ne sadrže nikakve Osobne informacije.
U limitirajućim okolnostima mi možemo koristiti male grafičke datoteka namještene na Internetskoj stranici da bi prikupili anonimne, ne osobne informacije o vašem korištenju naših usluga kao i vaše korištenje e-mail-a, specijalnih promocija ili novina koje Vam mi šaljemo. Informacije prikupljene putem „Web Beacons“ omogućuju nam da statistički motrimo koliko ljudi koristi usluge i internetske stranice odabranih sponzora i oglašivača.
Alati koje ste Vi instalirali mogu sakupiti i prenositi informacije sa Vašeg kompjutera jedino ako su vezane za korištenje instaliranih alata i zbog toga Vam mogu pružiti bitne usluge, na primjer, da informiraju Dodo kada je korisnik logiran i pristupačan za dobivanje najnovijih informacija ili upozorenja napomena.

ZAŠTITA OSOBNIH INFORMACIJA

Zaštitu podataka Dodo servis uzima jako ozbiljno i poduzeli smo sve mjere kako bi zaštitili sve osobne informacije. Vašim Identifikacijskim osobnim informacijama na Dodo stranici možete pristupiti samo uz pomoću zaporke i vaše e-mail adrese, te stoga preporučamo da nikome ne otkrivate vašu zaporku. Uz to, vaše Identifikacijske osobne informacije se čuvaju na serveru kojemu mogu pristupiti samo odabrane osobe.
Zbog prirode internetske mreže ne možemo jamčiti potpunu zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s internetske stranice, pa stoga nismo odgovorni za bilo kakve eventualne štetne radnje bilo koje treće osobe koja takve povjerljive informacije neovlašteno primi i koristi ili neovlašteno otuđi. Informacije koje ste objavili na javnim dijelovima internetske stranice mogu također biti dostupne drugim korisnicima i trećim osobama, te se kao takve mogu bez Vašeg znanja pojaviti na drugim internetskim stranicama ili web pretraživačima, ni u tom slučaju nismo odgovorni za bilo kakvu eventualnu štetu. Ova Izjava odnosi se samo na korištenje informacija koje prikupljamo od Vas kao korisnika internetske stranice.
Druge internetske stranice kojima se može pristupiti putem Internetske stranice imaju svoje vlastite Izjave o povjerljivosti podataka za koje Dodo nije ni na koji način odgovoran.

OSTALO

Naše web stranice nisu predviđene da ih koriste djeca mlađa od 13 godina. Dodo ne traži i ne prikuplja osobne podatke djece mlađe od
13 godina, te stoga ni jedan dio Dodo stranice nije napravljen da privuče korisnike mlađe od 13.
Registracijom / otvaranjem korisničkog računa na internetskoj stranici smatra se da je korisnik ovu Izjavi o povjerljivosti podataka u
cijelosti pročitao, razumio i prihvatio.